
در این مطلب قصد داریم تا با هم روشهای جلوگیری از بن شدن اکانت در WoW (World of Warcraft) را بررسی کنیم. این مطلب، مجموعهای از روشهای مختلف و تایید شده است که توسط ما یا از طریق بازخورد دریافتی کاربران تهیه شده است.
سعی ما این است که این مقاله به مرور زمان آپدیت شده و تبدیل به مرجعی کامل شود. میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات بنویسید تا در صورت تایید به این مطلب اضافه شود.
توجه داشته باشید که مطالب و روشهای گفته شده در این مقاله ممکن است به مرور زمان و با اعمال تغییرات (به خصوص در سرورهای رسمی بلیزارد) کاملا منسوخ شده یا دیگر کاربردی نداشته باشند. بههرحال سعی میشود با کمک شما و بازخورد دریافتی کاربران، این مطلب تا حد ممکن بهروزرسانی شود.
نکات و روشهای جلوگیری از بن شدن اکانت در WoW (نکات کلی و مشترک):
- اولین و مهمترین نکته استفاده از سرویس رفع تحریم مناسب و معتبر است (در صورتی که مجبور به استفاده از آن هستید). به هیچ عنوان از سرویسهای رایگان و نامعتبر استفاده نکنید. سرویسهایی نظیر taklol از مواردی هستند که حداقل در سرور وارمین باعث بن شدن تعداد زیادی از اکانتهای کاربران شده است. دلیل آن هم این است که این سرویسها در دسترس عموم بوده و به علت اشتراکی بودن IP، ممکن است برای باتینگ، Cheat ،Exploit یا موارد دیگری که نقضکننده قوانین باشد، استفاده شوند. تعدادی از کاربران گزارش دادهاند که اکانت آنها به علت استفاده از بات بن دائم شده است. در صورتی که به هیچ عنوان این کار را انجام ندادهاند. در نهایت، مشخص شده دلیل بن شدن، استفاده از همین سرویسها بوده است.
- تبلیغ (اسپم کردن مداوم) خرید و فروش گلد، اکانت، (یا کوین در سرور وارمین) در صورت مشاهده یا در صورت گزارش شدن باعث بن شدن اکانت شما خواهد شد.
نکات و روشهای جلوگیری از بن شدن اکانت در WoW (مختص به سرورهای رسمی بلیزارد):
- استفاده از بات: باتهای ساده و رایگان به راحتی باعث بن شدن اکانت شما خواهند شد. علاوه بر این، بلیزارد مدتی پیش استفاده از برنامههایی که یک کلید (دکمه) را به صورت خودکار به چندین Window مختلف WoW میفرستند (در واقع اکثر برنامههای مالتیباکسینگ) غیرمجاز اعلام کرد.
- از Exploit استفاده نکنید: هر چند که وسوسهانگیز باشد، به هیچ عنوان از Exploitهایی که گاها و در بازههای زمانی کوتاه ایجاد میشوند، استفاده نکنید. نمونه آن Exploit مربوط به Tailoring در ریتیل بود که Cooldown یکی از آیتمها را ریسِت کرده و میتوانستید هر تعداد که بخواهید از آیتم مربوطه بدون Cooldown بسازید.
- مالتیباکسینگ (Multiboxing): طبق قوانین بلیزارد، مالتیباکسینگ مجاز است. اما استفاده از نرمافزار یا سختافزاری که برای ارسال یک دستور به صورت همزمان به چندین اکانت WoW استفاده شود، مجاز نیست. اکانتهای خاطی ابتدا هشدار و در صورت تکرار بن دائم خواهند شد.
نکات و روشهای جلوگیری از بن شدن اکانت در WoW (مختص به وارمین):
- گلد زیاد به خصوص روی یک اکانت یا هیرو که فعالیتی ندارد یا اکانتی که فقط چند هیرو لول پایین دارد، نگه ندارید. به ویژه در زمان نزدیک شدن به نصف شدن گلد که سالیانه انجام میشود. قبل از نصف شدن سالیانه گلد، وارمین اکانتهای مختلف را برای پاکسازی دیتابیس چک خواهد کرد و در صورتی که گلد زیادی داشته باشید، احتمال بن شدن اکانت وجود دارد. این مورد جدیدا مشاهده شده و کاملا تایید شده نیست.
- استفاده از بات: همانند بلیزارد، در وارمین نیز باتهای ساده و رایگان به راحتی توسط Sentinel شناسایی شده و باعث بن شدن اکانت شما خواهند شد. به عنوان مثال LazyBot. ممکن است تا مدتی مشکلی برای شما پیش نیاید، اما مطمئنا بعد از چندین هفته، یا هشدار دریافت خواهید کرد یا اکانت به صورت دائم بن خواهد شد.
- میل کردن مقدار زیاد گلد به خصوص به صورت مداوم: تا حدود یک سال گذشته، وارمین در این خصوص زیاد حساس نبود، اما اخیرا حساسیت در این خصوص بسیار بیشتر شده است. به خصوص اگر منبع دریافت گلد، گزارش دریافت کند یا از بات استفاده کرده باشد. معمولا هم دریافتکننده و هم فرستنده گلد بن خواهند شد.
- مالتیباکسینگ (Multiboxing): حدود 1-2 سال پیش قانون جدیدی در این مورد اضافه شد که مالتیباکسینگ فقط با 5 کاراکتر مجاز است. البته داخل Raid هیچ محدودیتی نیست. یعنی تا 40 کاراکتر هم میتوانید همزمان کنترل کنید.
- نینجالوتینگ (Ninja Looting): گرفتن یا در واقع نینجا کردن آیتمی که مختص به کلاس یا Role (هیلر، تانک یا DPS) هیرو شما نیست، در صورت گزارش شدن باعث بن شدن اکانت شما خواهد شد.
- مختل کردن بازی (Disrupting Gameplay): مختل کردن بازی در صورتی که گزارش داده شود، باعث بن شدن اکانت شما خواهد شد. به عنوان مثال، اگر بعد از قرار گرفتن در صف، وارد یک دانجن شوید، و از بازی کردن خودداری کنید، در صورت گزارش شدن و اثبات شدن موضوع، اکانت شما بن خواهد شد. (دیسکانکت شدن و موارد این چنینی شامل این موضوع نمیشود).
تاریخ انتشار: 01/04/2023
آخرین ویرایش: 22/05/2023